Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A páchoz a sót, a borsot, az apróra vágott, vagy reszelt hagymát, az összezúzott fokhagymát, a chilipépet, a chilis és a sima olajat összekeverjük. Egy akkora zacskóba töltjük, amibe a tarja belefér, majd beletesszük a tarját is és megcsomózzuk a száját. Összerázzuk és legalább 2 napig hagyjuk állni, a hűtőben. A 3. napon kivesszük a zacskóból a húst, tepsibe tesszük, az összes lét, ami a zacskóban van, ráöntjük a húsra. A hús tetejére, 3-4 evőkanál disznózsírt halmozunk és 1 dl vizet öntünk a tepsibe. Alufóliával befedjük és hőlégkeveréses sütőben, 190-200 fokon megsütjük. Nagyjából 2-2,5 óra alatt puhul meg a hús. Ekkor a fóliát levesszük róla és az alatta levő zsírral sűrűn locsolgatva, pirosra sütjük. Szeleteljük és serpenyőben megpirítjuk. Köretnek vajon párolt zöldség isteni.