Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet elkeverjük a búzadarával, majd a tejjel. Alaposan elvegyítjük és 1 órán át állni hagyjuk, hogy a búzadara megszívja magát a nedvességgel. Ha letelt az 1 óra, akkor a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal és hozzákeverjük a tejes masszához. A tojások fehérjét, egy csipet sóval kemény habbá verjük és belekeverjük a tojásos-tejes masszába. Egy nagyobb méretű, teflonos serpenyőben a vajat felolvasztjuk és beleöntjük a masszát. Fakanállal folyamatosan kevergetve, addig süssük, amíg szét nem esik kisebb darabokra, morzsákra. 4 fős adagnál, ez 30-40 percig is eltarthat! Melegen, porcukorral és lekvárral tálaljuk.