Receptek Desszertek Sütést igénylő Citrusos-joghurtos torta

Hozzávalók

7 dkg kristálycukor
12½ dkg margarin
15 dkg babapiskóta
5 kanál citromlé
30 dkg natúr joghurt
1 csomag zselatin
5 kanál narancslé
60 dkg krémsajt
1 darab lime (leve)
5 kanál füstölt olajos halkonzerv

Leírás

A babapiskótát tegyük nagy műanyag zacskóba, és nyújtófával zúzzuk teljesen apróra. A margarint olvasszuk meg, dolgozzuk össze a piskótamorzsával, majd nyomkodjuk sütőpapírral kibélelt, kapcsos tortaformába. A krémsajtot, a joghurtot és a lime-levet keverjük össze, kézi mixerrel. A tortazselét, a cukrot, a narancs-, a citrom- és a grépfrútlevet melegítsük fel egy lábasban, és habverővel dolgozzuk a sajtkrémbe. A krémet töltsük tortaformába, és 3 órára tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt, díszítsük a torta tetejét felvert tejszínhabbal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4