Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kekszet finomra törjük, az olvasztott vajjal összedolgozzuk, majd tortaforma aljára és oldalára tapasztjuk. Egy kanál hátuljával jól lenyomkodjuk, és 30 percre, a hűtőbe tesszük. A túrót jól áttörjük, a cukrot hozzáadjuk, és simára keverjük. A citromlevet beleöntjük, majd a tojásokat egyenként beledolgozzuk. Alaposan kikeverjük. A túrókrémet a tésztával bélelt formába simítjuk, és egy óráig sütjük. A tortát szobahőmérsékleten hűlni hagyjuk, majd 3 órára a hűtőbe tesszük. A citrommártáshoz, a cukrot és a sűrített tejet egy edénybe öntjük, és addig keverjük, amíg a cukor el nem olvad. Ekkor a citrom levét és héját hozzáadjuk. A túrótortát óvatosan tálra emeljük, és a citrommártással leöntjük. A tetejére porcukrot szórhatunk.