Hozzávalók

4 darab tojás
2 kanál finomliszt
20 dkg kristálycukor
12½ dkg vaj
20 dkg csokoládé
1 marék dió (durvára tört)
3 marék aszalt vörösáfonya

Leírás

20 dkg csokoládét és 12,5 dkg vajat vízgőz felett felolvasztok, ha kész levesszük a vízről és hozzáadunk 20 dkg cukrot. 4 tojást egyenként, a csokoládés krémhez keverünk, majd 2 ek. lisztet is belekeverünk, végül 1 nagy marék durvára tört diót is hozzáadunk. Egy sütőformát kivajazunk és beleöntjük a tésztát, majd megszórjuk áfonyával. 180 fokos sütőben, 20-25 percig sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4