Receptek Előételek Hideg előételek Brokkolis sonkatekercs

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
2 dl tej
3 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg gépsonka (szeletelve)
50 dkg brokkoli

Leírás

A brokkolit sós vízben puhára főzzük, majd pépesítjük burgonyatörővel. A megolvasztott vajon világosra pirítjuk a lisztet, forró tejjel felöntjük és sűrűre főzzük. Fűszerezzük, hozzáadjuk a brokkolipürét. A sonkaszeleteket megkenjük a masszával, feltekerjük és hűtve kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4