Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
1 kg burgonya
3 kanál étolaj
15 dkg füstölt szalonna
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csipet majoranna
1 kanál őrölt pirospaprika
1 kg csirkecomb filé

Leírás

A combot megmossuk, majd csíkokra vágjuk. Az apróra vágott füstölt szalonnát egy mélyebb lábosban, az olajon kisütjük, majd félretesszük. A szalonnás zsiradékon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, rátesszük a csíkokra vágott húst, sózzuk, borsozzuk, egy csipet majoránnát is teszünk rá, majd a paradicsomot, a darált paprikát és az apróra vágott fokhagymát. Ezután egy kis vizet öntünk rá és fedő alatt puhára sütjük. Az elpárolgott vizet húslével is pótolhatjuk. Amikor megsült, pirospaprikával megszórjuk és a szalonnadarabkákat is belekeverjük. Míg sült a húsunk, menet közben, a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, nagyobb kockákra vagdaljuk és forró olajban kisütjük. Az elkészült brassói pecsenyével összekeverjük és azonnal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3