Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A szója granulátumot beáztatjuk, minimum 1/2 óráig, vegetás vízben. A vöröshagymát apóra vágjuk, vagy elreszeljük, majd étolajon, üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, ezzel is egy kis ideig pirítjuk, majd leszűrjük a szóját és hozzáadjuk a húshoz. Kis ideig együtt pároljuk, közben hozzáadjuk a Bolognai spagetti alapot, 3 dl vizet, a 3 dl paradicsomlevet, a zúzott foghagymát és a fűszereket (oregánót , bazsalikomot). Az egész, forralás közben, kicsit sűrűsödni fog (ez így jó). A makaróni tésztát, sós vízben kifőzzük és a kész szójás Bolognai alappal összekeverjük Egy közepes méretű tepsit, vagy Jénai tálat kiolajozunk és az összekevert tésztát beletesszük. A tetejére, 15 dkg trappista sajtot reszelünk. Az egészet előmelegített sütőben, kb. 15 percig átsütjük. Hagyjuk, hogy a sajt a tetején, kicsit megpiruljon. Tálaláskor, még megszórhatjuk reszelt sajttal.