Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát sós vízben kifőzzük. Közben, az olajon megfonnyasztott hagymához adjuk a répát és a húst, majd megpirítjuk. Hozzáadjuk a KNORR Bolognai spagetti Rafinériát, és azonnal felöntjük 3 dl hideg vízzel. Kevergetve felforraljuk. Kb. 5 perc alatt, kis lángon, készre főzzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a lecsepegtetett, főtt tésztát. Kivajazott jénaiba simítjuk, és felöntjük az előre összekevert, tejfölös-tojásos-sajtos keverékkel. 200 °C-os sütőben, 15-20 perc alatt, készre sütjük.