Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd rátesszük a füstölt szalonnát. Félig kisütjük, majd rátesszük a húst és fehéredésig pirítjuk. Ezután megszórjuk piros paprikával és felöntjük annyi vízzel, hogy bőségesen ellepje. Sózzuk, borsozzuk és félig puhára főzzük. Hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket, a gombát, a paprikát és a paradicsomot. Ha megpuhult, beletesszük a csusza tésztát és puhára főzzük, majd a tejföllel elkevert liszttel habarjuk. Beletesszük a kaprot és ha szükséges, után ízesítjük. Jó étvágyat hozzá!