Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkeszárnyakat sózás után, a borssal elkevert liszttel meghintjük és bő olajban, tíz percig sütjük. Közben a felhevített olajban, a finomra vágott vörös- és fokhagymát megpároljuk, hozzáadjuk az apró darabokra vágott, hegyes, zöldpaprikát, az ízlés szerint kimagozott chilipaprikát, a fűszereket és a paradicsom sűrítményt. Összeforraljuk és botmixerrel simára törjük. A mártást melegen tartjuk. A barnára sült csirkeszárnyakat a mártásba szórjuk és összemelegítjük. Néhány percig forraljuk, majd tálaljuk. Párolt rizs, zöld saláta, vagy friss kenyér a megfelelő körete.