Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojások sárgáját keverd ki csipetnyi sóval, ételízesítővel, felváltva add hozzá a lisztet meg a tejet. Verd habbá a tojásfehérjéket, és forgasd az előzőekhez. Egy kanálnyi margarint forrósíts fel a serpenyőben. Karikázz bele egy banánt, pirítsd egy-két percig. Öntözd meg egy kanálka brandyvel,majd öntsd rá a tojásos massza negyedrészét. Kis lángon, lefedve süsd, ha a széle már szépen megpirult, egy lapát segítségével hajtsd félbe és csúsztasd tálra. Hasonló módon süss még három omlettet. Hintsd meg fahéjas porcukorral és azon melegében tálald. Az épp kéznél lévő friss vagy befőtt gyümölcsökkel díszítheted!