Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos sertésragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
10 dkg vöröshagyma
1 csipet ételízesítő
1 doboz konzerv ananász
80 dkg sertés lapocka
4 kanál finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A sertéshúst vágjuk kockára, és hagymás zsíron pároljuk meg, a fűszerekkel együtt. Ha már majdnem puha, akkor szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel. Forraljuk ki alaposan, majd adjuk hozzá a kockára vágott ananászt, és dúsítsuk tejszínnel. Párolt rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4