Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos sertésragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
10 dkg vöröshagyma
1 csipet ételízesítő
1 doboz konzerv ananász
80 dkg sertés lapocka
4 kanál finomliszt
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A sertéshúst vágjuk kockára, és hagymás zsíron pároljuk meg, a fűszerekkel együtt. Ha már majdnem puha, akkor szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel. Forraljuk ki alaposan, majd adjuk hozzá a kockára vágott ananászt, és dúsítsuk tejszínnel. Párolt rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4