Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos-mentás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
15 dkg vaj
1 dl tejszín
1 dl száraz fehérbor
1 csipet őrölt fehérbors
1 csokor menta
4 kanál finomliszt
1 kg Pangasius filé
1 doboz konzerv ananász

Leírás

A mentát finomra vágjuk, a halat felkockázzuk és befűszerezzük. A vajat felmelegítjük a serpenyőben és rárakjuk a halat, majd fehéredésig pároljuk. Rászórjuk a lecsepegtetett ananászkockákat, megszórjuk liszttel és felengedjük forró vízzel. Kiforraljuk és fehér borral tesszük pikánssá. Tejszínnel dúsítjuk és beleszórjuk a mentát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 5ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 5ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.16.
Rendelj most
6n 5ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4