Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos-mentás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
15 dkg vaj
1 dl tejszín
1 dl száraz fehérbor
1 csipet őrölt fehérbors
1 csokor menta
4 kanál finomliszt
1 kg Pangasius filé
1 doboz konzerv ananász

Leírás

A mentát finomra vágjuk, a halat felkockázzuk és befűszerezzük. A vajat felmelegítjük a serpenyőben és rárakjuk a halat, majd fehéredésig pároljuk. Rászórjuk a lecsepegtetett ananászkockákat, megszórjuk liszttel és felengedjük forró vízzel. Kiforraljuk és fehér borral tesszük pikánssá. Tejszínnel dúsítjuk és beleszórjuk a mentát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4