Receptek Főételek Húsos ételek Almával töltött pulykamell

Hozzávalók

2 darab tojás
100 g finomliszt
100 g trappista sajt
150 g alma
200 g zsemlemorzsa
800 g pulykamell

Leírás

A pulykamellből 4 egyenlő nagyságú szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük, kissé besózzuk. Az almát meghámozzuk, és 0,5 x 0,5 cm-es kockákra vágjuk. A sajtot lereszeljük, összekeverjük az almával, és reszelt szerecsendióval fűszerezzük. Az elkészített töltelékkel a szeleteket betöltjük, két végét felhajtjuk, és szorosan feltekerjük, majd a végeit hústűvel letűzzük. A tojásokat felütjük, felverjük. A betöltött húst lisztbe, tojásba, morzsába forgatva panírozzuk. A felmelegített olajban, lassan készre sütjük, majd lecsepegtetjük, és felszeletelve tálra rendezzük. Bármilyen burgonya- és gyümölcsköretet adhatunk hozzá. Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4