Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst 2 x 2 cm-es, az almát 1 x 1 cm-es kockákra vágjuk, a hagymát felaprózzuk. 1 ek. vajat, vagy margarint megolvasztunk és a hagymát üvegesre pároljuk rajta. Hozzáadjuk a húst, az almát, a kókuszreszeléket, a babérlevelet, a vegetát, egy pici sót és 1/2 dl vizet. Lefedjük és kis lángon, időnként megkeverve, addig pároljuk, míg a hús megpuhul. Ha levét elfőné, pótoljuk. Míg a hús puhul, a kukoricalisztet elkeverjük a tejszínnel, a tojássárgákat pedig kézi habverővel felverjük, a joghurttal együtt. Ha a hús puha, elkeverjük a tejszínnel, majd a tűzről lehúzva, a tojásos joghurtot is hozzáadjuk.