Receptek Desszertek Sütést igénylő Almás-burgonyás tökleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 dl tejföl
1 darab burgonya
1 darab alma
1 csipet őrölt fehérbors
3 kanál méz
1 csipet ételízesítő
30 dkg sütőtök

Leírás

A burgonyát, a sütőtököt és az almát meghámozzuk, felkockázzuk, majd kicsivel több vízben tesszük fel főni, mint amennyi ellepi. Egészen puhára főzzük. Botmixerrel pürésítjük, ízesítjük sóval, borssal. A végén (liszt nélkül!) behabarjuk tejföllel, de már nem forraljuk, mert kicsapódik!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4