Hozzávalók
3 dl tej
4 kanál porcukor
1 kanál kakaópor
4 kanál kókuszreszelék
1 csomag pudingpor
1 csomag Albert keksz
Leírás
2dl tejet kis lábasba öntünk, beleszórjuk a porcukrot és felforraljuk. A pudingport és a kakaót a maradék tejjel elkeverjük, majd lassan a forró tejbe csorgatjuk. Szünet nélkül, kevergetve főzzük. A tűzről levéve, a margarint belekeverjük és hagyjuk langyosra hűlni. Egy tálcára, kb. 40 cm hosszú alufólia darabot fektetünk. Egyenként megkenjük a kekszeket, hogy rudat alkossanak, majd a maradék krémmel bekenjük a külsejét és kókuszreszelékbe forgatjuk. Hűtőszekrénybe tesszük és ferdén vágva tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4