Receptek Levesek Almaleves citromosan
Hozzávalók
1 l tej
5 kanál cukor
1 kg alma
1 dl tejszín
1 csipet fahéj
1 dl citromlé
1 pohár 20%-os tejföl
3 kanál átszitált liszt
Leírás
Az almát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk és megcsepegtetjük a citromlével, hogy ne barnuljon meg. 1 liter vizet felforralunk a porcukorral, a szegfűszeggel és a fahéjjal. Hozzáadjuk az almát és puhára főzzük (kb. 5 perc). Hozzáadunk egy csipet sót, a tejfölt és jól összekeverjük. A lisztet, a tejszínnel csomómentesre keverjük és lassú forrás közben, óvatosan behabarjuk vele a levest. Jól lehűtve tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4