Receptek Desszertek Sütés nélküli Adventi naptár csokoládés pralinéval
Hozzávalók
100 ml főzőkrém
300 g étcsokoládé
A töltelékhez és a dekorációhoz
1 adag mogyoróvaj
1 adag fehércsokoládé
1 adag magvak
1 adag szárított gyümölcs
Elkészítés
1
Egy kisebb lábasban melegítsük fel a főzőkrémet.
2
Adjuk hozzá a csokoládét.
3
Folyamatosan kevergessük, míg egy masszát kapunk.
4
Töltsünk meg a masszával egy nyomózsákot és töltsük kicsi papírformákba.
5
A papírformák felét töltsük meg, utána díszítsük, töltsük ízlés szerint. Végül nyomjunk rá még egy kis csokoládét.
6
Tegyük hideg helyre 20 percre.
7
Számozzunk meg papírzacskókat 1-től 24-ig, tegyünk mindegyikbe egy-egy pralinét, végül díszítsük, kössük meg szalaggal, hogy minden nap újabb meglepetés várhasson ránk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4