Receptek Desszertek Sütés nélküli Adventi naptár csokoládés pralinéval

Hozzávalók

100 ml főzőkrém

300 g étcsokoládé

A töltelékhez és a dekorációhoz

1 adag mogyoróvaj

1 adag fehércsokoládé

1 adag magvak

1 adag szárított gyümölcs

Elkészítés

1

Egy kisebb lábasban melegítsük fel a főzőkrémet.

2

Adjuk hozzá a csokoládét.

3

Folyamatosan kevergessük, míg egy masszát kapunk.

4

Töltsünk meg a masszával egy nyomózsákot és töltsük kicsi papírformákba.

5

A papírformák felét töltsük meg, utána díszítsük, töltsük ízlés szerint. Végül nyomjunk rá még egy kis csokoládét.

6

Tegyük hideg helyre 20 percre.

7

Számozzunk meg papírzacskókat 1-től 24-ig, tegyünk mindegyikbe egy-egy pralinét, végül díszítsük, kössük meg szalaggal, hogy minden nap újabb meglepetés várhasson ránk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4