Receptek Italok Alkoholmentes A legjobb forró csokoládé

Hozzávalók

25 g kakaópor
60 g kristálycukor
850 ml tej
100 g klasszikus, 74%-os étcsokoládé, apróra vágva

Elkészítés

1

Keverjük el a kakaóport és a kristálycukrot 50 ml tejben, amíg fel nem oldódik.

2

Öntsük a maradék tejet egy lábasba, adjuk hozzá a csokoládés keveréket, és forraljuk fel.

3

Aprítsuk fel az étcsokoládét, és tegyük majdnem az egészet egy bögrébe.

4

Öntsük rá a forrásban lévő tejet, és tálalás előtt szórjuk meg a maradék csokoládéval.

5

Az egészséges, kiegyensúlyozott étrend részeként ezt a receptet különleges alkalmakra vagy alkalmi nassolásokra ajánljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4