Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A cukorültetvények tönkreteszik a biodiverzitást, mert elveszik az állatok élőhelyét, intenzív víz- és növényvédőszer-használatuk miatt további káros környezeti hatásokat eredményeznek, a cukornád és a cukorrépa termesztése pedig talajeróziót okoz. A sótermelés is negatív hatással van a környezetre, továbbá túlzott fogyasztás esetén az emberi szervezetre is. Próbáljunk csak alkalmi jelleggel fogyasztani süteményt, édességet, csokoládét, füstölt húst, sült krumplit vagy chipset. Cukros üdítők helyett válasszunk vizet, és ne felejtsük el, hogy a gyümölcslevek a napi ajánlott gyümölcsmennyiség-fogyasztásnak csak az egyötödét teszik ki, függetlenül attól, hogy mennyit iszunk belőlük.