Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab vöröshagyma
5 kanál zsír
4 darab babérlevél
3 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
1 üveg lecsó
1 kg csirkezúza

Leírás

A jól megtisztított és megmosott fél zúzákat négyfelé vágjuk. Az apróra vágott hagymát zsírban megfonnyasztjuk, belekeverjük a zúzát, sózzuk és fedő alatt pároljuk. Szükség szerint, kevés vizet öntünk alá, hogy le ne égjen. Ha már majdnem puha, zsírjára sütjük, megszórjuk pirospaprikával, majorannával, 1-2 kanál vizet öntünk rá és jól elkeverjük. Hozzáadjuk a lecsót és készre pároljuk. A zúzapörkölt mellé, tarhonyát kínáljunk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4