Receptek Főételek Húsos ételek Zúzapörkölt olívabogyóval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab paradicsom
1 darab zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
10 dkg zsír
3 kanál őrölt pirospaprika
25 dkg zöld olivabogyó
1 kg csirkezúza
5 gerezd fokhagyma

Leírás

A hagymát dinszteljük meg, kevés zsíron. Rakjuk rá a kockára vágott paprikát és paradicsomot. Pároljuk meg, és szórjuk meg pirospaprikával. Öntsük fel kevés vízzel, és forraljuk vissza. Rakjuk bele a kockára vágott zúzát, és fedő alatt pároljuk meg. Közben fűszerezzük, és mielőtt elkészülne, főzzük bele az olívabogyót. Galuskával, vagy tarhonyával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4