Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Melegítsük elő a sütőt 190 °C-ra. Fedjük le a tepsit sütőpapírral és csepegtessünk rá néhány csepp olajat. Oszlassuk el rajta egyenletesen a zsemlemorzsát, és süssük 5 perc alatt aranybarnára. Vegyük ki a sütőből, majd vegyük fel a hőmérsékletet 220 °C-ra.
Keverjük össze a parmezánt a kihűlt zsemlemorzsával, majd szórjuk az egészet egy tepsire. Verjük fel a tojást egy olyan tálban, ami megtartja a spárgát. Egy másik, magasabb tálat töltsünk meg liszttel. Tisztítsuk meg a spárgát.
Mártsuk a spárgát a tojásba, a lisztbe, még egyszer a tojásba, majd forgassuk meg a zsemlemorzsás-sajtos keverékben. Helyezzük tepsire a bundázott spárgákat.
Süssük 10-12 percig. Tálaljuk a kedvenc mártásunkkal.