Receptek Levesek Zöldségkrémleves másképp

Hozzávalók

3 kanál finomliszt (vagy étkezési keményítő)
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
3 kanál étolaj
300 ml tejszín
l húsleves alaplé (csirke alaplé)
500 g vegyes zöldség

Leírás

A zsiradékban megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a zöldséget és egy kevés alaplevet, és puhára pároljuk. Összeturmixoljuk, felöntjük a maradék alaplével, fűszerezzük. A tejszínt simára keverjük az étkezési keményítővel vagy liszttel, besűrítjük. Tálaláskor kicsi szalonnával megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4