Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Először készítsük elő a zöldségeket, amikkel megtöltjük majd a tortilla lapokat: a sárgarépát, cukkinit és az avokádót pucoljuk meg és vágjuk vékony csíkokra vagy szeletekre. A paradicsomot és a paprikát karikázzuk fel a salátát pedig szedjük leveleire.
Tegyük a tortillát egy kevés olajjal felforrósított serpenyőbe, és várjuk meg, amíg finoman megpirul. Azután helyezzük egy deszkára vagy tányérra, egyenletesen kenjük meg humusszal, majd tegyünk rá néhány spenótlevelet, salátalevelet és a csíkokra vágott zöldségekből egy adagot. Sózzuk, borsozzuk, a végén pedig csepegtessünk rá lime levet.
Hajtsuk fel a tortilla széleit, majd merőlegesen a behajtásokra tekerjük fel a lapot. Ha magunkkal vinnénk a tekercset, akkor fóliába vagy egy darab zsírpapírba is csomagolhatjuk.