Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
1 fej apróra vágott hagymát, kevés olajon megpirítok. 2 szem krumplit, kis kockákra vágok, 30 dkg karfiolt rózsáira szedek és 1 sárgarépát, karikára vágok. 1 paradicsomot meghámozok, kimagozom és csíkokra vágom. Az összes zöldséget, néhány percig, a hagymás olajon pirítom, majd felöntöm 1 liter vízzel. Gyengén sózom és beledobok egy zöldségleves-kockát. Ha a zöldségek puhára főttek, apró tésztát (csillag, eperlevél stb.) főzök a levesbe. Tejföllel behabarom. Apróra vágott petrezselyemmel megszórom és fokhagymás pirítóssal tálalom.