Receptek Levesek Zöldséges-krumplis leves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 l víz
1 dl tejföl
2 darab burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
30 dkg karfiol
1 darab zöldségleves kocka

Leírás

1 fej apróra vágott hagymát, kevés olajon megpirítok. 2 szem krumplit, kis kockákra vágok, 30 dkg karfiolt rózsáira szedek és 1 sárgarépát, karikára vágok. 1 paradicsomot meghámozok, kimagozom és csíkokra vágom. Az összes zöldséget, néhány percig, a hagymás olajon pirítom, majd felöntöm 1 liter vízzel. Gyengén sózom és beledobok egy zöldségleves-kockát. Ha a zöldségek puhára főttek, apró tésztát (csillag, eperlevél stb.) főzök a levesbe. Tejföllel behabarom. Apróra vágott petrezselyemmel megszórom és fokhagymás pirítóssal tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4