Receptek Főételek Hal Zöldséges harcsadarabok

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg finomliszt
5 dl tej
15 dkg vaj
1 darab citrom
2 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
15 dkg zöldborsó
1 csipet ételízesítő
15 dkg brokkoli
60 dkg harcsafilé

Leírás

A zöldborsót és a brokkolit külön-külön, sós, forró vízben forrázzuk le, úgy, hogy megpuhuljon. Készítsünk egy világos, vajas rántást, amit forró tejjel engedünk fel. Forraljuk ki, majd rakjuk bele a kockára vágott halat, és 3-5 percig forraljuk. Adjuk hozzá a zöldségeket, és forraljuk össze, majd tejszínnel fejezzük be.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4