Receptek Főételek Hal Zöldséges halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 csipet szárított kakukkfű
2 kanál citromlé
80 dkg halfilé
2 kanál finomliszt
20 dkg francia zöldségkeverék

Leírás

A halat kockára vágjuk és sóval megszórjuk. A vajat felmelegítjük és belerakjuk a hagymát. Megpirítjuk, majd rárakjuk a zöldségeket. Fűszerezzük és alaposan összepirítjuk. Ha félig megpuhultak, rárakjuk a halat és addig pirítjuk, ameddig a hal ki nem fehéredik. Megszórjuk liszttel és felengedjük húslevessel. Kiforraljuk és tejszínnel elkeverjük. Tésztával, vagy rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4