Receptek Főételek Hal Zöldséges halragu

Hozzávalók

2 csipet tengeri só
2 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg csiperkegomba
1 csipet őrölt szerecsendió
30 dkg spárga
60 dkg halfilé

Leírás

A halat csíkokra vágjuk, a gombát szeleteljük. A spárgát meghámozzuk és felaprítjuk. A serpenyőben megmelegítjük az olajat és belerakjuk a halat. Fehéredésig pirítjuk és fűszerezzük, majd rátesszük a zöldségeket. Megpároljuk és felengedjük tejszínnel, ha elfőtte a levét. Végül, készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4