Receptek Levesek Zöldséges borsóleves
Hozzávalók
250 g borsó (éjszakára vízbe áztatva)
2 szál répa
1 szál petrezselyem
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kanál olaj
1 l víz (vagy levesalap)
1 adag majoranna
1 adag babérlevél
1 adag kakukkfű
1 adag petrezselyemzöld
1 adag napraforgómag
2 csipet
Elkészítés
1
Vágjuk kockára a hagymát, a répát és a petrezselymet pedig karikákra.
2
Pirítsuk meg a hagymát egy kis olajon, majd adjuk hozzá a répát és a petrezselymet is.
3
Adjuk hozzá a borsót, a fokhagymát, a babérlevelet és öntsük rá a vizet vagy a levesalapot.
4
Főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.
5
Pirítsuk meg a napraforgómagokat.
6
Ízesítsük a levest sóval, majorannával, kakukkfűvel.
7
Díszítsük napraforgómagokkal és petrezselyemzölddel.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4