Receptek Főételek Tészta Zöldborsó krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
10 dkg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál ecetes torma (tejszínes)
2 dl tejszín
50 dkg zöldborsó

Leírás

A meghámozott, kockára vágott burgonyát, kevés olajon és a liszten, néhány perc alatt megpirítjuk, majd hozzáöntjük a zöldborsót. Felöntjük annyi vízzel, ami bőven ellepi, majd kb. 20 percig főzzük. Fűszerezzük a sóval, borssal és szerecsendióval. Hozzáöntjük a tejszínt és a tormát, majd hagyjuk ismét felforrni. Ha a zöldség puhára főtt, leturmixoljuk a levest, majd mentalevéllel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4