Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkét feldaraboljuk, a hagymát apróra vágjuk, a zöldbabot megtisztítjuk és kb. 1-1,5 cm-es darabokra vágjuk. A vöröshagymát olajon megpároljuk, megsózzuk, ízlés szerint borsozzuk és amikor már üvegesre párolódott, a tűzhelyről lehúzva, pirospaprikával elkeverjük. A csirke darabokat belehelyezzük és megforgatjuk. Néhány pillanatra visszatesszük a tűzre és pároljuk, majd vízzel felöntjük úgy, hogy a húst ellepje. Addig főzzük fedő alatt, amíg a csirke majdnem teljesen megpuhult. Amikor már majdnem kész, felöntjük még vízzel, beletesszük a leveszöldséget és a zöldbabot. Ha szükséges, utánsózzuk és addig forraljuk, amíg a zöldbab is puha nem lesz. A tejfölből és a lisztből habarást készítünk és a forrásban lévő leveshez keverjük. Miután újra felforrt, a tűzről levesszük. Kaporral meghintjük. Tálaláskor, egy mokkás kanálnyi tejfölt tehetünk minden tányérba.