Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab tojás
10 dkg finomliszt
1 dl tej
2 gerezd fokhagyma
30 dkg burgonya
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
80 dkg sertéscomb
10 dkg trappista sajt

Leírás

A húst megsózzuk, és félretesszük. A burgonyát lereszeljük, a liszttel, tojással és kevés tejjel összekeverjük. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük, és hozzákeverjük a reszelt sajt felét. A húst lisztbe, majd a masszába forgatjuk, és forró olajban, mindkét oldalát pirosra sütjük. Héjas-fűszeres, sült krumplival, sajttal meghintve tálaljuk. Tejföllel is meglocsolhatjuk a tálaláskor, de kitűnően illik hozzá a majonézes saláta , vagy majonézes kukorica.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4