Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A vajat felolvasztjuk, majd rádobjuk a felszeletelt vöröshagymát. Lassú tűzön, kb. 5 perc alatt megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, kicsit pirítjuk, míg illatozni nem kezd, majd felöntjük a zöldségleveskockás vízzel. Sózzuk, borsozzuk, és meghintjük petrezselyemlevéllel. 10 percig főzzük. Egy kis doboz tejfölt csomómentesre keverünk a 2 ek étkezési keményítővel, majd rámerünk 1 merőkanál levest, és azzal is elkeverjük (így biztosan csomómentes lesz), és ezt adjuk a leveshez - átforraljuk, és kész a leves. Levesgyönggyel - petrezselyemlevéllel meghintve tálaljuk.