Receptek Főételek Húsos ételek Velős pacalpörkölt

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
2 fej vöröshagyma
1 csipet majoranna
3 kanál zsír
1 csipet őrölt kömény
2 kanál őrölt pirospaprika
1 kg pacal (előfőzött)
20 dkg velő (sertés velő)

Leírás

A hagymát, a zsíron sárgára pirítom, rászórom a paprikát, majd a felcsíkozott pacalt. Megkeverem, majd mindig kevés vizet aláöntve, sót belekeverve, felteszem főni. Mikor félig megpuhult, beleteszem a zúzott fokhagymát és a törött borsot. Lassú tűzön, puhára párolom. Mikor szinte teljesen megpuhult, beleteszem a hártyáitól megtisztított velőt és még kb. 10 percet főzöm. Puha kenyérrel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4