Hozzávalók
½ l tej
2 kanál finomliszt
6 darab tojás sárgája
15 dkg kristálycukor
½ rúd vanília
Leírás
Felforraljuk a tejet a kettévágott vaníliával. Kb. 2 l-es krémfőző tálban habosra keverjük a tojások sárgáját és a cukrot, hozzáadjuk a lisztet, és hirtelen ráöntjük a forró tejet. Könnyedén összedolgozzuk, lassú tűzre állítva, ál-landóan keverve 1 percig főzzük. Vigyázzunk, hamar odakap.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4