Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sütőtököt félbe vágjuk, és kimagozzuk. Tepsibe rakjuk, megszórjuk sóval, és meglocsoljuk olívaolajjal. Előmelegített sütőben megsütjük. Ha megsült, kikaparjuk a belsejét, a héjából. A pisztrángokat megsózzuk, alaposan. Reszelünk rá citromhéjat, és beledörzsöljük. A halak belsejét megtömjük zsályával. A serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat és a vajat, majd belerakjuk a fűszerezett pisztrángokat. 6-8 perc alatt, megsütjük őket. Közben, a sült tököt pürésítjük, és vajjal, valamint tejszínnel kihabosítjuk. Tálaláskor, a hal mellé kanalazzuk a tökpürét.