Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A kiengedett halszeleteket besózom s rálocsolok fél citrom levét, félreteszem. A héjas alaposan megmosott krumplikat 4-5 helyen átszúrom hústűvel, majd jénaiba teszem, s 2 x 3 percig maximum mikrohullámozom. (félidőben fordítás) Kiveszem, hosszában bevágom (nem egészen) belesózok és egy-egy kávéskanál vajat kanalazok bele. A 3-4 deka vajjal a pirítótálat 2 percig előmelegítem, majd a paprikás lisztbe forgatott halszeleteket és a krumplikat ráhelyezem, 2 percig sütöm , majd megfordítom a halat, a krumplit nem kell, hanem a bevágásába apróra vágott petrezselyemzöldet teszek, és vissza még 2 percig. Hozzá citrommártást, vagy remuládmártást tálalunk.