Receptek Saláták Vajas-petrezselymes burgonya

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kg burgonya
10 dkg vaj
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A burgonyát héjában megfőzzük és ha megfőtt, megtisztítjuk és felaprítjuk. A vajon megpirítjuk a burgonyát és megszórjuk a petrezselyemzölddel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4