Receptek Saláták Uborkasaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál kristálycukor
50 ml ecet
2 egész kígyóuborka
4 cikk fokhagyma

Leírás

Az uborkát vékony karikákra vágjuk és egy tálba tesszük. Egy csipet sóval megszórjuk, hagyjuk kb. 2 percet, hogy a levét kiengedje. Ezt leöntjük róla, ezután a megpucolt fokhagymát összetörjük, rátesszük az uborkára, ismét egy picit megsózzuk, majd összekeverjük az ecettel, cukorral és vízzel. Kb. 5 percre hűtőbe tesszük, hogy lehűljön.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4