Receptek Saláták Uborkasaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál kristálycukor
50 ml ecet
2 egész kígyóuborka
4 cikk fokhagyma

Leírás

Az uborkát vékony karikákra vágjuk és egy tálba tesszük. Egy csipet sóval megszórjuk, hagyjuk kb. 2 percet, hogy a levét kiengedje. Ezt leöntjük róla, ezután a megpucolt fokhagymát összetörjük, rátesszük az uborkára, ismét egy picit megsózzuk, majd összekeverjük az ecettel, cukorral és vízzel. Kb. 5 percre hűtőbe tesszük, hogy lehűljön.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3