Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Gyúrd össze a tészta hozzávalóit, egészen addig, míg fényes és sima lesz. Oszd három részre. Lisztezz ki egy tepsit. Az első adagot nyújtsd ki, majd kend meg a baracklekvárral és szórd rá a diót. Készítsd el a túrókrémet: keverd a tojássárgáját cukorral habosra, majd add hozzá a szitán áttört túrót, valamint a többi hozzávalót. Nyújtsd ki a második tésztalapot is, és simítsd rá a túrókrémet. A harmadik tésztalapot is nyújtsd ki, majd helyezd a túrókrém tetejére. Szurkáld meg a tetejét villával, hogy a túróból el tudjon párologni a gőz. Előmelegített sütőben süsd 20-25 percig. Kihűlés után tegyél a tetejére tortabevonót.