Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tészta elkészítése: A tészta hozzávalóit (a tejen kívül) összegyúrjuk. Ha nem állna össze a tészta, nagyon óvatosan, egy kis tejet gyúrunk bele, de tényleg szinte cseppenként. A tésztának nem szabad ragacsossá válnia. Inkább kemény legyen, mint puha. Az összegyúrt tésztát, egy órára hűtőgépbe tesszük. A töltelék elkészítése: Az áttört túrót összekeverjük a cukorral, a tojássárgákkal és a vaníliás cukorral. Ezután beleforgatjuk a négy tojásfehérjéből vert kemény habot. A sütemény összeállítása: A tésztát kétfelé osztjuk. Mindkettőt kinyújtjuk és az első lapot belerakjuk a tepsibe úgy, hogy befedje a tepsi alját. Erre ráterítjük a tölteléket. Erre rakjuk a tészta másik felét. A süteményt 200 fokos sütőben megsütjük.