Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tészta: 1/2 kg liszt, 1 kocka Ráma, 10 dkg cukor, 1 sütőpor, 1 pohár tejföl, 2 tojás sárgája. Ezeket összegyúrjuk, hagyjuk picit pihenni és ez idő alatt, elkészítjük a tölteléket. Töltelék: 50 dkg túró, 3 tojás sárgája, cukor ízlés szerint, vaníliás cukor, 2 ek. liszt (de én darált piskótát tettem bele), reszelt citromhéj, aki szereti, tehet bele mazsolát is. Ezeket is összekeverjük. A tojás fehérjét kemény habbá kell verni és belekeverni a túrós masszába. Tepsibe beleterítjük a tészta 1/2-ed részét (nem kell túl vastagon), erre jön rá a túró, majd a tetejét befedni a maradék tésztával (vagy ráborítani, ha vékonyra van nyújtva). Megszurkálni és irány a sütő. Forrón, vaníliás porcukorral megszórni. Nagyon finom.